Események

„Álmomból valóság...” Kiállítás, Zalaegerszeg

Szeretettel várom az érdeklődőket a zalaegerszegi Móricz Galériába, Álmomból valóság... címmel megnyílt kiállításomra. Eddigi alkotásaim legjavát kínálom megtekintésre a festészet iránt érdeklődőknek.
A kiállítást megnyitja: Dr. Simon Attila, a HPM Zrt. vezérigazgatója.

Bővebben: „Álmomból valóság...” Kiállítás, Zalaegerszeg

  • Készítés ideje:

„Álmomból valóság...” Kiállítás, Pápa

Szeretettel várom az érdeklődőket a pápai színház épületében, Álmomból valóság... címmel nyíló kiállításomra, 2016. február 25-én. Átfogó képet mutat eddigi munkásságomról ez az első önálló kiállítás. Külön figyelmet fordítottam arra, hogy szülővárosom ihlette képeimet is megmutassam a nagy nyilvánosságnak.
A kiállítást megnyitja: Dr. Simon Attila, a HPM Zrt. vezérigazgatója és Mátyus Alíz író, falukutató.

Bővebben: „Álmomból valóság...” Kiállítás, Pápa

  • Készítés ideje:

Bemutatkozó Kamarakiállítás

Tánczos György képzőművész körének bemutatkozó kamarakiállítása 2012. február 9-én nyílik a Móricz Galériában, melyen látható néhány, általam készített festmény is.
A kiállítást megnyitja: Péntek Imre, József Attila díjas költő

Bővebben: Bemutatkozó Kamarakiállítás

  • Készítés ideje:

17. Nemzetközi Miniatűr Kiállítás, Kaposvár

A Szín-Folt Művészeti Alapítvány, valamint a szintén kaposvári székhelyű Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság közös szervezésében, a Vaszary képtárban nyílik kiállítás 2012. július 28-án, melynek az apró keretek közé zárt képzőművészeti alkotások bemutatása mellett érdekessége, hogy első alkalommal képek ihlette versekkel is gazdagodott a tárlat. Hazai és külföldi, hivatásos és műkedvelő alkotó, 730 alkotása között saját alkotásaimat is láthatják az érdeklődők.
A kiállítást megnyitja: Dr. Pogány Gábor, művészettörténész.

Bővebben: 17. Nemzetközi Miniatűr Kiállítás, Kaposvár

  • Készítés ideje:

Alkotótábor Alsószenterzsébeten

Berkes András szervezésében alkotótáborban vettem részt Alsószenterzsébeten, ahol meghitt, baráti viszonyba kerültem mind a tábort szervező Berkes Andrással, mind alkotótársaimmal. A jó hangulathoz nem csak a jelenlévők, hanem a csodálatos őrségi táj, az idilli környezet is hozzájárult. A civilizációtól távol, feltárult előttünk az állatok és növények világa, mely jó témát szolgáltatott képeinkhez.

Bővebben: Alkotótábor Alsószenterzsébeten

  • Készítés ideje:

Volnerné Ungvári Márta

8900 Zalaegerszeg, Stadion út 1.

Minden jog fenntartva ©
2022 VUM-Art Galéria